Hagen har produsert trapper i Stryn siden 1934. Med Stryntrappa får du god kvalitet til gode priser. Med Escalia tar vi et par trinn opp, og gir deg en trapp i en klasse for seg.

Trapper siden 1934

Siden oppstarten i 1934 har filosofien vår vært å lage kvalitetstrapper til gode priser. Nytenkning, smarte løsninger og moderne produksjonsmetoder gjør at vi fremdeles kan tilby spesialtilpassede kvalitetstrapper til våre prisbevisste kunder.

Stryntrappa gir folk flest muligheten til å få en norskprodusert kvalitetstrapp. Escalia er for den designbevisste, som ønsker seg en trapp i en klasse for seg. Uavhengig av hvilken trappeserie du velger, sørger vi for at resultatet passer perfekt inn i ditt drømmehus.

Stryntrappa og Escalia produseres av Hagen AS i Stryn.

Et trygt valg

Både kunder og leverandører kjenner oss som en trygg og solid samarbeidspartner. Med over 80 års erfaring i bransjen har vi inngående kunnskap om kvalitetskravene i det norske regelverket og hos norske husbyggere og huseiere.

Vi har et stort nettverk av selgere og montører, som dekker hele landet. Våre fagfolk sørger for informasjon, måltaking, montering og oppfølging, og er lett tilgjengelige gjennom hele prosessen.

Besøk oss i våre butikker og få et realistisk bilde av hvordan Stryntrappa og Escalia vil se ut i ditt hjem.

Spesialtilpassede, norskproduserte kvalitetstrapper

Dsc5334 1
P3060551

Når du har funnet trappen du vil ha, kommer vi hjem til deg og tar nøyaktige mål. Vi tilpasser modellen til akkurat ditt hjem. Slik får du en trapp du kan være stolt av.