Oppussing av entréen og trappeoppgangen hos Svenngården

For og etter Svenngarden W

Amalie Fagerli, interiørkonsulent og personen bak @svenngaarden, har nylig pusset opp entréen i kjelleren sin. Med sin unike bohemske stil og sans for detaljer har hun skapt en imponerende forandring i rommet, hvor trappen har blitt rommets «hovedperson».

Fra det øyeblikket du går gjennom døren, vil du bli møtt av en entré som oser av personlighet og stil. Her har Amalie investert tid og krefter i å skape en atmosfære som gir en umiddelbar velkomstfølelse.

Den tidligere utdaterte trappen og det slitne rommet er nå erstattet med et nytt og moderne design. Amalie valgte å gå for trappemodellen Fjord fra Stryntrappa, som er malt i klassisk hvit, i en kombinasjon av tresortene bøk og furu. Den gir et friskt og rent uttrykk, samtidig som den bidrar til å åpne opp rommet og skape en illusjon av større plass.


En funksjonell og praktisk entré

Det var ikke bare utseendet som var viktig for Amalie i valg av trapp. I planleggingsprosessen av kjellerens nye entré, var det viktig for Amalie å bevare den opprinnelige stilen med å holde kjelleren og hovedetasjen adskilt i huset deres fra 70-tallet. Samtidig ønsket hun å sikre optimal utnyttelse av rommet.

Vi ønsket å maksimere plassen og skape en funksjonell og praktisk entré som kunne håndtere alle våre behov. Med en aktiv familie på farten hadde vi behov for et sted å oppbevare ytterjakker, sko, vesker og andre dagligdagse gjenstander. Vi ønsket å unngå rot og kaos, og i stedet skape en ryddig og organisert entré, sier Amalie.

Renovering av entréen hos Svenngården
↑ Entréen er funksjonell og organisert, med en innbydende atmosfære. Her er det enklere for Amalie og familien å holde orden, samtidig som de har alt de trenger innen rekkevidde. Trappemodellen heter Fjord fra Stryntrappa og er malt i klassisk hvit.


Med å velge en løsning fra Stryntrappa Garderobe blir hver kvadratmeter under trappen effektivt utnyttet og familien får tilstrekkelig plass til å henge opp yttertøy, oppbevare sko og andre nødvendigheter. De tette dørene gjør at rommet alltid fremstår pent og ryddig.

Du kan finne inspirasjon og få mer innsikt i hennes designvalg og tanker bak forvandlingen på bloggen hennes.

Bildekred: Amalie Fagerli / @svenngaarden

Garderobeløsning Stryntrappa Fjord
↑ I det største skapet har familien oppheng til klær, mens i de andre skapene har de kurver i forskjellige størrelser for perfekt utnyttelse av skråskapet og størrelsen på hyllene.
Stryntrappa Fjord detaljbilde Svenngården
↑ Hvert element i rommet er nøye utvalgt for å skape en visuell harmoni.
Hagen AS butikk Ålesund. Besøk av Svenngården.
↑ For å utforske ulike løsninger, farger og materialer besøkte Amalie showrommet vårt i Ålesund.
↑ Før-bilde: Entréen nedenfra før oppussingen startet.
↑ Før-bilde: Entréen ovenfra før oppussingen startet.
↑ Før-bilde: Rivingen er i gang. Her ser man entréen fra inngangsdøren.