Velkommen til nyoppusset butikk i Stavanger

Butikk Stavanger fasade

Velkommen til våre nyoppussede butikklokaler på Forus i Stavanger. Her blir du møtt av våre dyktige selgere Kjetil Madland og Johannes Velde, som står klare til å veilede deg – trinn for trinn. Her kan du se, røre og ikke minst teste trinnene i våre norskproduserte kvalitetstrapper fra Stryntrappa og Escalia.


- Før var en trapp kun en transportetappe, men i dag utgjør den en viktig del av interiøret. Vi tilbyr mange forskjellige modeller og tilpasningsmuligheter sånn at du kan få en trapp om passer din stil og bolig perfekt, forklarer Kjetil Madland.


I butikken finner du 14 ulike trappemodeller utstilt. La deg inspirere av forskjellige tresorter, overflatebehandlinger og vakre detaljer i glass og stål. Blant utstillingsmodellene finner du også Escalia Pilar, tegnet av en av landets fremste møbeldesignere, Andreas Engesvik.

- Vi har en god del flere modeller enn før slik at folk får en opplevelse av hvordan de forskjellige trappemodellene kan se ut hjemme hos dem, forklarer Johannes Velde.


I utstillingen finner du også vår dekorative spilevegg, og tilvalgsløsningene garderobe og kontor fra Stryntrappa sin Plass Til Mer serie. Slik at du kan få maksimal utnyttelse av plassen, også under trappen. Stryntrappa Garderobe er spesielt populær, og vi får stadig spørsmål om vi selger den separat. Den er spesialtilpasset trappene vi produserer, men det betyr at hvis du har en eldre Stryntrappa kan vi levere tilpasset garderobe til din trapp.


Vi er stolte over å kunne tilby en trapp for enhver smak. Når du kjøper trapp fra oss kan du alltid være trygg på at trappen du velger imøtekommer kvalitetskravene i det norske regelverket og hos norske husbyggere og huseiere. Vi er tilgjengelige for råd her i butikken og er opptatt av at kundene våre skal få god oppfølging hele veien, fra start til ferdig montert trapp. Velkommen til oss!